Red Cross Athletes: IH / TURTLE TEAM

Turtle Team gaat verder!

Meer informatie

De collega's van Internationale Hulpverlening, a.k.a. Turtle Team, gaan zo ver mogelijk voor vluchtelingen!

In ons dagelijks werk zien we dat deze actie keihard nodig is. Of we nou atletisch zijn of niet, graag sprokkelen we onze kilometers bij elkaar deze maand. Dat doen we door middel van rennen, wandelen, fietsen, skaten, kitesurfen, crosstrainen, bootcampen, vallen, opstaan en weer doorgaan.

Help jij Turtle Team een mooi bedrag bij elkaar te brengen?

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

27/09/2019
17:05

Anoniem

Bekijk alle
  Bekijk alle
24/09/2019 | 13:30

Stap voor stap naar de eindstreep

Turtle Team sport zich nog steeds een slag in de rondte om in de buurt van de target van 1063km (afstand Caracas, Venezuela naar Medellín, Colombia) te komen. Onze collega Dolf was onlangs in Colombia en bij de grens met Venezuela: "Ik heb mensen op slippers met sokken, en op crocs met blote voeten bij een Rode Kruis steunpunt zien lopen. Op 9,5 uur lopen vanaf de Simon Bolivar grensbrug. Wie weet waarvandaan zij al kwamen."  Voor ons nog één week te gaan tot de eindstreep. Maar dan wel op goede sportschoenen en zonder extra bepakking...