Padvinders

Aleppo - Eindhoven: 3800 km

Meer informatie

Tussenstand: 3713 kilometer

 

Hoi geluksvogel,

We willen graag stil staan bij de reis die vluchtelingen moeten afleggen. De kilometers die overbrugt moeten worden om een veilige haven te bereiken. We zullen niet ervaren wat vluchtelingen moeten door staan, welk offer ze moeten brengen om weg te gaan van huis naar een onbekend land maar we kunnen wel proberen om een idee te krijgen van de "onmenselijke" kilometers die overbrugt moeten worden. Het geeft onze sportieve momenten extra betekenis. In gedachten verbonden met iedereen die op de vlucht is of overleeft in een onveilige situatie!

Wil jij vluchten? Wil jij overleven in een onveilige situatie? Nee!

Sponsor dan onze inspanningen en help mee met het bouwen aan een veiligere wereld!

Bedankt,

Judith, Roel, Willem, Dick en Ernst-Hugo

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

03/10/2019
19:18

B

Bekijk alle
  Bekijk alle
01/10/2019 | 11:41

We did it! 3800 kilometers in September / / Verder voor vluchtelingen

  Het is gelukt, we hebben het gehaald: We hebben (meer dan) 3800 kilometer gefietst, gewandeld en gezwommen! Wat is het heerlijk om met vrienden samen te werken aan een doel. In vrijheid! Bedankt Judith, Roel, Willem en Dick!Tijdens het sporten zijn onze gedachten regelmatig uit gegaan naar mensen op de vlucht.....het is en blijft verdrietig. Samen met de viering van 75 jaar bevrijding Eindhoven besef ik eens te meer dat we onze vrijheid moeten vieren en beschermen. Bovenal is het een succes geworden door de giften die jullie hebben gegeven. Dat is hartverwarmend, bedankt! Het bedrag is uitgekomen op €1725, - 🙌(De laatste 75,- kwamen nog binnen na het maken van de eindscore 👍) Als afsluiting hebben we "the full pannenkoek experience" van Hannie ontvangen. Alleen daar doe je het al voor