Padvinders

Aleppo - Eindhoven: 3800 km

Meer informatie

Hoi geluksvogel,

We willen graag stil staan bij de reis die vluchtelingen moeten afleggen. De kilometers die overbrugt moeten worden om een veilige haven te bereiken. We zullen niet ervaren wat vluchtelingen moeten door staan, welk offer ze moeten brengen om weg te gaan van huis naar een onbekend land maar we kunnen wel proberen om een idee te krijgen van de "onmenselijke" kilometers die overbrugt moeten worden. Het geeft onze sportieve momenten extra betekenis. In gedachten verbonden met iedereen die op de vlucht is of overleeft in een onveilige situatie!

Wil jij vluchten? Wil jij overleven in een onveilige situatie? Nee!

Sponsor dan onze inspanningen en help mee met het bouwen aan een veiligere wereld!

Bedankt,

Judith, Tamara, Roel, Willem, Dick en Ernst-Hugo

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

  Bekijk alle
08/08/2019 | 12:00

Goede voorbereiding is het halve werk!

We zijn bijna een week verder na het oprichten van ons team en de eerste € 300,- is al binnen. Hoe mooi is dat!? We zijn verder druk bezig met de voorbereidingen en fietsen en wandelen al wat af deze zomer. We willen daarnaast ook online goed voor de dag komen, dus hebben we gisteren een fotoshoot gehouden. Zo staat iedereen straks op zijn allerbest op zijn/haar persoonlijke pagina. En met onze knappe koppen levert dat waarschijnlijk nog meer sponsors op! ;) Houd onze pagina's dus vooral in de gaten!   Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren: - Lente Beeldende Vaktherapie - Xshare Strategisch en Financieel Advies