Willem Sonneveld

Kilometers voor Vluchtelingen

( Lid van team: Padvinders )

Doneer nu
Meer informatie

Samen met mijn vrienden en familie fiets en loop ik in september 3800 kilometer. Ik hoop hiervan zo'n duizend kilometer voor mijn rekening te nemen.

Zo ziet dat er dan uit. Maar vaak - en gelukkig - zit ik vaker in het wiel bij mijn fietsmakkers, Dick Sonneveld en Ernst-Hugo Meijer. En af en toe ook bij Roel Ellen.

Steun jij ons bij onze kilometers?

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

02/09/2019
21:14

Lennard

Bekijk alle
  Bekijk alle
04/08/2019 | 20:00

We gaan ervoor!

Ja! De team-pagina is live en ook mijn persoonlijke pagina. Wat een super idee, kilometers sporten (lees: fietsen) voor het Rode Kruis en voor vluchtelingen. Maar het moet natuurlijk wel uitdagend... 3800 kilometer is de afstand van Aleppo naar Eindhoven, mijn woonplaats. En daarom is dat onze streefafstand voor de maand september. 3800 kilometer fietsen en wandelen, dat gaan we met ons team doen. Wil jij ons hierin steunen?