Willeke Ligtenberg

Move on voor vluchtelingen: 160 km hardlopen in september

Doneer nu
Meer informatie

Elke dag worden mensen gedwongen om een ontzettend moeilijke beslissing te nemen: weggaan en alles achter zich laten. Ze slaan op de vlucht voor oorlog, geweld en onderdrukking. Onvoorstelbaar! Niemand zou zijn veilige thuis moeten hoeven verlaten!

In september laat ik mijn kilometers tellen! Ik ga 160 kilometer hardlopen. Dit is de afstand die vluchtelingen afleggen om via de Evros rivier (de 'vergeten vluchtroute genoemd) bij het dichtsbijzijnde ziekenhuis te komen.

Voor mij is 160km hardlopen een hele uitdaging, ook al kan ik er een maand over doen..

Steun jij mij met een donatie? 

Super bedankt!

 

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

03/09/2019
19:36

Marijke

Bekijk alle
  Bekijk alle
20/09/2019 | 0:00

Hoera, al 140km op de teller!!

 Jaja, al iets meer dan 140km op de teller! Ik ben er blij mee om en wel om twee redenen: zo kan ik het,voor de halve marathon van Katwijk, ietsjes rustiger aan doen. De laatste 15km werd ik vergezeld van een vervelend virusje, waardoor het ook verstandiger is het wat rustiger aan te doen..  Maarrreh, goed op weg naar mijn doel:160km hardlopen voor vluchtelingen! Nog 10 dagen te gaan 🏃🏻‍♀️