Bewegen met én voor de gemeenschap, samen vooruit!

Shirley Peters

Opgehaald

50
31% bereikt van mijn streefbedrag € 160

Door een ongeval te water heb ik op 24 Mei 2019 mijn enkel verbrijzeld. Op 5 Juni 2019 werd ik geopereerd en nu ben ik "trotse bezitter" van twee platen en twaalf schroeven die gebruikt zijn om mijn enkel te zetten. Sinds 19 Juli 2019 ben ik gaan revalideren bij het Healthcare Bad Arcen.

De gevolgen van beperkte beweging mogelijkheden zie je met name terug in mijn lichaamsgewicht. Het inleveren heeft niet bijgedragen aan een atletisch figuurtje. Dit kan beter! Volledig herstel is voor mij nog een weg te gaan.

Tijdens de revalidatie staat sport regelmatig op het programma. Lopen is nog lastig, dus ik fiets en zwem met name.
Door training streef ik erna mezelf klaar te stomen voor mijn doel. Dat is om deel te nemen aan de Venloop Weirloop 2020!

Ik zag de RK actie aankomend in september en laat ik mijn kilometers tellen! Ik ga 160 kilometer afleggen voor hulp aan vluchtelingen. Deze actie geeft dat extra zetje op de moeilijke dagen. Dan weet ik dat ik het niet alleen voor mezelf doe, maar ook voor anderen.

Want niemand zou zijn veilige thuis achter moeten hoeven laten! Steun jij mij met een donatie?

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.