Normal beef341544fb1493a82570a6e738db3fce5976fc

Running 160 km for refugees!???

Ruben Coljee

Opgehaald

409
409% bereikt van mijn streefbedrag € 100
Qr

Hoi ik ben Ruben Coljee, ik ben 18 jaar oud en kom uit Zeist. Ik studeer in Amsterdam, hier volg ik de urban sport opleiding. Dit is een nieuwe sport opleiding waarin ondernemend zijn en urban sports de hoofdrol spelen.

Daarnaast train ik met het patta running team. dit is een hardloop team van het merk Patta. Check de docu als je nieuwsgierig bent!  https://vimeo.com/327240298   (kopieer en plak in browser) 

Tijdens ik lekker op de bank zat te scrollen op me telefoon, kwam ik langs een reclame van het rodekruis. Waarin je geld kan ophalen doormiddel van kilometers af  te leggen. Dit leek mij meteen heel interessant aangezien ik veel hardloop...Dusss... nu ga ik 160 km in de maand september lopen, om geld op te halen voor vluchtelingen! Help jij mee door een donatie te geven!? Thanks alvast👏🏼. Weet zeker dat je wel een paar euro kan missen!😉

Ps: ik kan zie wie er doneert👀

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.