Pia Prakken

Pia 300 km verder voor vluchtelingen!

Doneer nu
Meer informatie

In september laat ik mijn kilometers tellen! Ik ga 300 kilometer afleggen voor hulp aan vluchtelingen. Want niemand zou zijn veilige thuis achter moeten hoeven laten! Steun jij mij met een donatie?

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

12/09/2019
08:02

Julie

Bekijk alle
  Bekijk alle
30/09/2019 | 15:35

Finish!

 Vandaag is de laatste dag van mijn streven naar het afleggen van 300 km. De vraag is natuurlijk, is dat gelukt? Daarop kan ik trots zeggen dat dit me is gelukt. Met een eind afstand van 326 km ben ik over mijn streefdoel heen gegaan. Dit ging niet altijd even makkelijk. met regen en harde wind moest ik me er toe zetten om toch te gaan bewegen met in mijn hoofd dat vluchtelingen ook niet voor het weer kunnen kiezen. Ik dank iedereen die me heeft gesponsord. Samen hebben we iets goeds kunnen doen voor de vluchtelingen. Een stap in de goede richting!