Noa Beek

Ik zwem van Turkije naar Griekenland uit solidariteit

Doneer nu
Meer informatie

In september laat ik mijn kilometers tellen! Ik ga 160 kilometer afleggen voor hulp aan vluchtelingen. Want niemand zou zijn veilige thuis achter moeten hoeven laten! Die 160 kilometer? Dat is even ver als zwemmen van Turkije naar Griekenland. Steun jij mij met een donatie?

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

21/09/2019
16:27

Evi

Bekijk alle
  Bekijk alle
21/09/2019 | 14:24

Hopla! 2/3e van de reis zit er op!

 Het is inmiddels 21 september, de eerste dag van de herfst, maar ook de dag waarop het derde trimester van onze reis begint. Is dat even mooi, ik heb namelijk goed nieuws! Met een gemiddelde afstand van 6,56 km per dag deze maand, zit ik inmiddels aan de 137,85 km! Als ik dus zo door ga als nu haal ik niet alleen het doel van 160km maar ga ik daar nog eens overheen met 46,775 km extra. Show me some love met die donaties en dan doe ik er nog een schepje boven op en maak zelf nog een extra donatie.