Nina Schulte

Nina fietst & loopt voor vluchtelingen!

( Lid van team: Red Cross Athletes: M&F )

Doneer nu
Meer informatie

In september laat ik mijn kilometers tellen! Ik ga 358 kilometer afleggen voor hulp aan vluchtelingen. Want niemand zou zijn veilige thuis achter moeten hoeven laten! 

De 358 kilometer staat voor de afstand die een vluchteling aflegt om van Rakhine in Myanmar naar de provincie Cox’s Bazar in Bangladesh te komen. Sinds augustus 2017 zijn ruim 708.400 mensen gevlucht van Myanmar naar Bangladesh, waar ze nu in overbevolkte kampen wonen. Bovendien zijn deze kampen met het cycloon-en moessoenseizoen in aantocht extra kwetsbaar. Om dit aantal te behalen ga ik veel fietsen, extra lopen en zoveel mogelijk stappen te zetten om mijn doel te bereiken.

Steun jij mij met een donatie?

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

29/08/2019
13:13

Anoniem

Bekijk alle
  Bekijk alle
26/09/2019 | 0:00

Blessure gooit roet in het eten!

Tijdens mijn tweede handbalwedstrijd ben ik vol op mijn schouder gevallen.. met als gevolg een zeer pijnlijke schouder, het bewijs: ik word oud! Hierdoor vallen mijn kilometers deels in het water, omdat ik een tijd niet heb kunnen fietsen/sporten. Waar het eigenlijk de bedoeling was om mijn elektrische fiets km's niet mee te tellen, ben ik dat nu wel gaan doen om het aantal van 358 toch te bereiken. Dus niet zo afzien als van te voren gedacht, maar ik heb inmiddels wel al een aantal keer door de regen moeten fietsen, dus helemaal relaxed was het zeker niet altijd. Ik ben nog wel van plan om een lang stuk te gaan wandelen, dus de kilometers worden wel gehaald. Liefs, Nina