Nina fietst & loopt voor vluchtelingen!

Nina Schulte

( Lid van team: Red Cross Athletes: M&F )

Opgehaald

218
96% bereikt van mijn streefbedrag € 225
Qr

In september laat ik mijn kilometers tellen! Ik ga 358 kilometer afleggen voor hulp aan vluchtelingen. Want niemand zou zijn veilige thuis achter moeten hoeven laten! 

De 358 kilometer staat voor de afstand die een vluchteling aflegt om van Rakhine in Myanmar naar de provincie Cox’s Bazar in Bangladesh te komen. Sinds augustus 2017 zijn ruim 708.400 mensen gevlucht van Myanmar naar Bangladesh, waar ze nu in overbevolkte kampen wonen. Bovendien zijn deze kampen met het cycloon-en moessoenseizoen in aantocht extra kwetsbaar. Om dit aantal te behalen ga ik veel fietsen, extra lopen en zoveel mogelijk stappen te zetten om mijn doel te bereiken.

Steun jij mij met een donatie?

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.