Myrthe Nijman

Myrthe 1253 km verder voor vluchtelingen

Doneer nu
Meer informatie

Afgelopen december he ik een indrukwekkende reportage mogen maken in een vluchtelingenkamp in Sarajevo, Bosnië. Dit heeft een diepe indruk gemaakt en nu wil ik graag iets terug doen. In september laat ik mijn kilometers tellen! Ik ga 1253 kilometer afleggen voor hulp aan vluchtelingen. Dit is de afstand tussen Sarajevo naar Losser. Want niemand zou zijn veilige thuis achter moeten hoeven laten! Steun jij mij met een donatie?

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

30/09/2019
22:40

Anoniem

Bekijk alle
  Bekijk alle
30/09/2019 | 11:15

dag 29 - stappenteller

Vandaag weer lekker rustig aan gedaan. Het was echt herfst buiten dus alle km die ik afgelegt heb.. was met de auto. Helaas geen km meer gemaakt, maar het is wel tijd vandaag om al mijn gelopen stappen bij het doel op te tellen, zodat we weten hoe veel kmers we nog moeten maken op de laatste dan van September aankomende maandag. Want dan is de actie officeel afgelopen. Aangezien ik deze maand heel veel gefietst heb, heb ik bijna elke dag mijn gebruikelijke stappendoel van 10.000 stappen niet gehaald. Maar sommige dagen heb ik mijn fietsdoel niet gehaald ivm evenementen waar ik dan weer heel veel heb gelopen, denk aan Tuckerville en de Scout-Inn. Dus ik ben benieuwed hoeveel km ik uitendelijk deze maand gelopen heb.. *tromgeroffel* 187 KM!  Dus dat brengt de tussenstand... 1255/1253km.  WE HEBBEN HET GEHAALD. Wauw, morgen nog 1 dag als afsluiter.. en de maand september is klaar.