Mirjam van Mourik

250 km op de fiets voor vluchtelingen

Doneer nu
Meer informatie

In September ga ik proberen 250 euro op te halen voor vluchtelingenwerk door middel van het fietsen van 250 km in totaal! Toen ik in 2014 in Zuid-Oost Turkije woonde heb ik ook een tijd vluchtelingen helpen opvangen en daar vele verhalen gehoord. Het feit dat ik de vrijheid heb om die 250 km af te leggen resulteert hopelijk in een mooie bijdrag voor hulp voor vluchtelingen. Ik zal gedurende de hele maand September zoveel mogelijk op de fietst stappen, waaronder zelfs een keer van Breda naar Rotterdam en terug. Ik ga proberen om over mijn eigen doel heen te gaan. Helpt u mij mee om dit mooie doel te halen (en misschien wel meer)?

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

27/09/2019
10:43

Thomas

Bekijk alle
  Bekijk alle
22/09/2019 | 11:37

210 km gefietst in toaal en over de 50% van het streefbedrag!

Jazeker, ik heb deze maand in totaal al 210,7 km gefietst en dit betekent dat er een hele grote kans is dat ik mijn streefafstand ga halen! En daarbij ook al over de 50% van het streefbedrag heen! Iedereen enorm bedankt voor alle steun en support!