Kim Haasnoot

575 km voor vluchtelingen

Doneer nu
Meer informatie

In september laat ik mijn kilometers tellen! Ik ga 575 kilometer afleggen voor hulp aan vluchtelingen. Want niemand zou zijn veilige thuis achter moeten hoeven laten! Ik ga fietsen, rennen, kanoën, lopen en alles wat ik maar kan bedenken. Steun jij mij met een donatie?

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

18/09/2019
11:10

Anouk

Bekijk alle
  Bekijk alle
19/09/2019 | 21:07

Dag 19

Het is drie dagen sinds mijn laatste bericht en in die drie dagen heb ik zeker niet stil gezeten. Afgelopen dinsdag heb ik het rustig aan gedaan door op een relaxt tempo 20 kilometer te fietsen. Gisteren heb ik het tempo en de hoeveelheid kilometers een flink stuk opgeschroeft, naar 39 kilometer op een dag.  Ook vandaag heb ik een flink stuk gefietst, in totaal 28 kilometer. Dat zorgt ervoor dat de kilometerteller nu op 373km staat. Dit is al 65% van mijn doel! Ook in mijn dagelijks leven merk ik best veel impact. Zo veel bewegen vraagt een hoop van mijn lichaam. Ook heb ik stukken vaker trek en eet ik meer. Daardoor moet ik ook beter op mijn voeding letten om voldoende energie te houden. Dat gezegd hebbende gaan we weer gewoon door en over een paar dagen zal ik weer iets van me laten horen.