Jolien van der Steen

Jolien laat je kilometers zien. Doel: 160km rennen en fietsen.

( Lid van team: Red Cross Athletes: IH / TURTLE TEAM )

Doneer nu
Meer informatie

Samen met mijn collega's van de internationale hulpverlening van het Nederlandse Rode Kruis zoveel mogelijk ophalen om zoveel mogelijk vluchtelingen wereldwijd te bereiken met hulp. Ik ga elke week een rondje meer rennen dan mijn gebruikelijke schema.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

27/09/2019
17:05

Anoniem

Bekijk alle
  Bekijk alle
10/09/2019 | 9:28

So far, so good

Misschien wat langzaam, maar wel heel gestaag, loopt mijn kilometerstand op. Tot en met vanochtend heb ik 57,6km afgelegd. Vanuit bijvoorbeeld Caracas in Venezuela zou ik dan echter nog steeds nergens zijn, dus ik moet nog wel even door... Bijkomend voordeel van alle activiteit is dat ik het rennen steeds langer vol houd en dus een groter rondje kan maken. Tegelijkertijd vraag ik me af: hoe zit dat voor mensen die echt te voet op de vlucht zijn? Gaat het lopen je makkelijker af naarmate je verder gaat? Of word je vooral heel erg moe? Met alle stress en verdriet die erbij komen kijken denk ik eigenlijk het laatste. Wat dat betreft is deze challenge maar een eitje...