Jany Rotte

Jany fietst & wandelt 358 km verder voor vluchtelingen

Doneer nu
Meer informatie

In september laat ik mijn kilometers tellen! Ik ga 358 kilometer afleggen voor hulp aan vluchtelingen. Want niemand zou zijn veilige thuis achter moeten hoeven laten! Steun jij mij met een donatie?

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

26/09/2019
21:24

Peter

Bekijk alle
  Bekijk alle
21/09/2019 | 22:41

We zijn er!!

Een beetje een laat nieuwtje van mij.. Het doel is gehaald! 358 kilometer voor hulp aan vluchtelingen is binnen...  Ongeveer 7 weken geleden kocht ik mijn eerste racefiets en besloot bijna direct om mee te doen om mijn kilometers te laten tellen voor hulp aan vluchtelingen.. Apart van een blauwe maandag een aantal jaar geleden in Spanje, heb ik nog nooit op een racefiets gezeten dus het was best een stap voor mij... Nu met ietwat zadelpijn heb ik afgelopen donderdag de 358 km gehaald in 2,5 week! Uiteraard gaat deze challenge niet om mij maar om de mensen die veel meer dan 358km hebben afgelegd en echt niet op zo een fancy fiets als ik heb. Dat is toch echt iets om over na te denken! September is nog niet voorbij en ik blijf doorfietsen.. Voor de mensen die wel willen doneren maar dat nog niet gedaan hebben, het kan nog in ieder geval tot eind September. Ik ben dankbaar voor alle donaties!