Bijna op de helft! Nog 90 van de 160 km te gaan.

12 september 2019 10:11

Mijn plan was om per week 40 km te lopen, zodat ik in de vier weken van de maand september mooi uitkom op 160 km. Dit gaat tot nu toe heel goed. Het was even puzzelen of ik de 40 km per week in vier of vijf dagen zou lopen, maar ik ben nu uitgekomen op 4 dagen 10 km lopen en dat gaat lekker.

Ik heb er nu ook echt zin in om te gaan lopen. Ik heb nu mijn vaste rondje: naar de dijk bij Almere Haven en terug. Als ik in de ochtend de kinderen naar school heb gebracht hoor ik het water bij de dijk naar mij roepen: "Hanna, loop even naar ons toe!"

Het is wel even puzzelen om de tijd voor het lopen vrij te houden. Ik doe er op dit moment rond de twee uur over om de 10 km te lopen en af en toe hard te lopen. Maar als de actiemaand is afgelopen ga ik zeker door met (hard)lopen in de ochtend. Hoe vaker ik het doe, ik meer ik natuurijk mijn tempo kan versnellen!

Ik had mijn streefbedrag al verhoogd naar €200,- maar dit doel is nu ook al behaald! Ik ben zo blij met alle mensen die hebben gedoneerd. Nogmaals bedankt! Omdat we nog niet eens op de helft van de maand zitten, heb ik besloten om het streefbedrag toch weer te verhogen.

Je kan dus nog steeds doneren!