Hanna Hosselet

Ik ga 160 km (hard)lopen voor vluchtelingen!

Doneer nu
Meer informatie

In september laat ik mijn kilometers tellen! Ik ga 160 kilometer te voet afleggen voor hulp aan vluchtelingen. Want niemand zou zijn veilige thuis achter moeten hoeven laten! Steun jij mij met een donatie?

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

11/09/2019
17:40

Anoniem

Bekijk alle
  Bekijk alle
07/10/2019 | 12:45

Missie geslaagd!

Jullie hebben er even op moeten wachten, maar ik kan hierbij bevestigen dat ik de 160 km bereikt heb! Het einde was best pittig, omdat ik het lopen op een gegeven moment echt zat was. Zelfs het mooie uitzicht op de dijk kon mij niet meer verleiden. Ik heb een korte pauze gehouden in de derde week, waardoor ik natuurlijk wel achterliep in het maken van mijn kilometers. Maar ik heb die ingehaald door korte stukjes te lopen op de dagen dat ik normaal niet zou gaan lopen. Zo heb ik op een zaterdagavond met mijn tweelingdochters vijf kilometer afgelegd. Zij deels op de fiets. Ook een mooie prestatie voor die kleine meiden! Bij deze wil ik iedereen die gedoneerd heeft nog een keer bedanken! Samen zijn we verder gekomen voor vluchtelingen, volgend jaar ga ik zeker weer meedoen. Maar de komende maand pak ik lekker de fiets.