Florence Gunput

Florence voor vluchtelingen hulp van Myanmar naar Bangladesh (358km)

Doneer nu
Meer informatie

In september laat ik mijn kilometers tellen! Ik ga 358 kilometer afleggen, de afstand die vluchtelingen van Myanmar naar Bangladesh moeten afleggen, voor hulp aan vluchtelingen. Dit doe ik lopend/wandelend/joggend/kruipend gedurende de maand september. Want niemand zou zijn veilige thuis achter moeten hoeven laten! Steun jij mij met een donatie?

Zie nieuws berichten in de links hieronder voor updates en klik op alle berichten bekijken om een compleet overzicht te krijgen van mijn vorderingenūüėä

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

24/09/2019
21:40

Anoniem

Bekijk alle
  Bekijk alle
30/09/2019 | 17:30

Laatste dag...en....

 Met nog ruim 135km met nog 9 dagen op de teller leek het een beetje onmogelijk... ... Maar... dankzij lopend overal naar toe gaan en extra lange hardloop trainingen is het gelukt!!! Zojuist de 358km aangetikt! Maar de dag is nog niet om dus we tellen nog even door. Alle sponsore  bedankt!!!   (Moest alle km handmatig optellen omdat mijn tomtom het leven heeft gelaten :'( . Samsumg geeft het gemiddelde van de maand per dag weer en heeft alleen de laatste 10 dagen geteld. )