3800 kilometer sporten voor vluchtelingen in september

Ernst-Hugo Meijer

( Lid van team: Padvinders )

Opgehaald

805
80% bereikt van mijn streefbedrag € 1.000

Hoi geluksvogel,

Mij team en ik willen graag stil staan bij de reis die vluchtelingen moeten afleggen. De kilometers die overbrugt moeten worden om een veilige haven te bereiken. We zullen niet ervaren wat vluchtelingen moeten door staan, welk offer ze moeten brengen om weg te gaan van huis naar een onbekend land maar we kunnen wel proberen om een idee te krijgen van de "onmenselijke" kilometers die overbrugt moeten worden.

We hebben gekozen om in totaal 3800 kilometer te fietsen en te wandelen omdat dit de afstand is van Aleppo naar Eindhoven, mijn woonplaats. We zullen dit ambitieuze aantal kilometers overbruggen als team in de maand september.
Het geeft onze sportieve momenten extra betekenis. In gedachten verbonden met iedereen die op de vlucht is of overleeft in een onveilige situatie!

Wil jij vluchten? Wil jij overleven in een onveilige situatie? Nee!

Sponsor dan onze inspanningen en help mee bouwen aan een veiligere wereld!

Bedankt, 

Ernst-Hugo (en ook namens Judith, Roel, Dick en Willem)

We zullen de kilometers inzichtelijk maken via onze Strava accounts ;) ---> https://www.strava.com/athletes/8913796 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.