Cynthia Hansma

Ik ga VER voor vluchtelingen (80km lopen, 80km fietsen)

( Lid van team: Red Cross Athletes: M&F )

Doneer nu
Meer informatie

Vluchten doe je niet zomaar en alleen als het echt niet anders kan. Het lijkt me vreselijk om te moeten vluchten, alles achter te laten en iedereen kwijt te raken en dan ergens anders weer helemaal opnieuw te moeten beginnen. Als je dat 'ergens anders' tenminste bereikt. Daarom die ik mee, uit solidariteit en om een mooi bedrag op te halen om mensen op de vlucht te helpen.

Normaal leg ik 14 km per week af met hardlopen. Maar in september wil ik daar 40 km per week van maken (20 km lopen en 20 km fietsen) en dat wordt echt een uitdaging voor me want dat betekent 3 x in de week sporten en wekelijks op de racefiets of mountainbike! Wil jij me steunen om deze uitdaging waar te maken?

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

14/10/2019
23:24

Anoniem

Bekijk alle
  Bekijk alle
30/09/2019 | 0:00

Vrijdag is de laatste 10 km gelopen en zit het erop!

Het zit er op, 160km, deze maand, 80 km gelopen en 80 km gefietst. Ik vond het best een uitdaging al realiseer ik me dat het niets is in vergelijking met de afstanden die vluchtelingen moeten afleggen. Dank alle donateurs voor jullie support!