Move on voor vluchtelingen: 189 km voor Venuzuela

Arda Thijssen

Opgehaald

140
56% bereikt van mijn streefbedrag € 250

Ik kan me er geen voorstelling van maken hoe erg het is als je huis en haard moet verlaten en gescheiden wordt van alles wat je lief is. Als ik me de voorstelling wel probeer te maken word ik er erg verdrietig van. Deze mensen zijn mensen! En verdienen alle hulp!

In Venezuela is momenteel een van de grootste vluchtelingencrises ter wereld. De crisis in Venezuela zorgt voor hyperinflatie en grote voedseltekorten. Medische hulp is onbetaalbaar. Daarom vluchten veel mensen naar buurlanden zoals Colombia, Brazilië, Ecuador en Peru. Een oversteek die veel wordt gemaakt is naar de grensplaats Cúcuta in Colombia. Van Caracas in Venezuela daar naar toe is ongeveer 189 km.

Daarom ga ik in de loop van september ook 189 km afleggen. Op mn fiets en mét mn nieuwe prothese. Dat ga ik dan verspreid doen over de maand

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.