Wij komen in actie! Steun jij ons ook?

Annelotte van Brussel

( Lid van team: De avonturen van Ellie en Annie  )

Opgehaald

285
57% bereikt van mijn streefbedrag € 500

"Zwangere vrouwen, kinderen, bejaarden… Uitgeput en met bijna niks bij zich komen mensen aan op de Griekse oever van de Evros. Steeds meer vluchtelingen steken deze levensgevaarlijke grensrivier tussen Turkije en Griekenland over."

 

Wij vinden dit verschrikkelijk om te lezen. Helaas is dit niet de enige gevaarlijke route die vluchtelingen moeten afleggen om op zoek te gaan naar veiligheid en vrijheid.

 

Een dak boven ons hoofd, te eten en te drinken waar we zin in hebben, te genieten en het kunnen liefhebben van de mensen om ons heen. Dit klinkt voor ons als vanzelfsprekend maar dit is voor de mensen die moeten vluchten een heel ander verhaal.

 

We gaan ons de hele maand september inzetten voor de vluchtelingen. Daarom hebben we als doel om 160 kilometer te lopen. Dezelfde afstand als deze levensgevaarlijke route tussen Turkije en Griekenland in.

 

Om dit doel te bereiken hebben we jullie hard nodig. Wij kunnen dit niet alleen! Doneer jij en help jij ons?

De avonturen van Ellie en Annie

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.