Amar Hayati

Amar 2000 km fietsen /rennen voor vluchtelingen

Doneer nu
Meer informatie

Vluchten! Als men alleen bij het woord stilstaat, hoort zich het vreemd aan. Ik kan er geen voorstelling of iets van een inleving van maken. Het lijkt me vreselijk om alles achter je te laten, wat ooit je thuis is, is niet meer veilig.  Naar het onbekende, en hopen dat de veiligheid wel geboden wordt. Deze mensen verdienen alle hulp.

Daarom ga ik in september 2000 km fietsen/rennen.  Verspreid over de hele maand, en op deze manier inzetten voor betere omstandigheden van de vluchtelingen.  Doneren is goed. Meelopen of fietsen is super.

 

Dank voor je ondersteuning. 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.