Hoe ver ga jij in september?

Trek je sportschoenen aan en ga in de maand september een stukje verder voor vluchtelingen. Leg op jouw manier de lengte van de reis van een vluchteling af. Laat je sponsoren voor die sportieve prestatie en steun daarmee de hulp aan vluchtelingen wereldwijd. 

Meedoen is simpel:

  1. Maak op deze website jouw actiepagina aan kies daarbij een doelafstand, die symbool staat voor een afstand die een vluchteling ook moet afleggen om veilig te zijn.

  2. Start moving! Leg jouw doelafstand af in de maand september. Hoe je dat doet mag je zelf weten: trainen voor een marathon, fietsen met je vrienden of gewoon wandelen met de hond. Het is aan jou!

  3. Laat je sponsoren voor jouw uitdaging en houd je kilometers bij via je telefoon, smart watch of favoriete app. Deel updates via je actiepagina om te laten zien hoe ver je al bent.


Klaar? Go you! Met jouw prestatie help je het Rode Kruis vluchtelingen over de hele wereld te helpen. 

Lees meer over wat het Rode Kruis doet 

Lees meer Lees minder

Wij zijn super trots op onze deelnemers, die allemaal een stapje verder gaan voor vluchtelingen. Word jij één van hen?

Ja, ik doe mee!
  Bekijk alle
06/09/2019 | 15:36

Hoe houd ik mijn kilometers bij?

Het online fondsenwervingsplatform Kentaa heeft onderzocht dat een sponsorpagina die gevuld is met een goede motivatie, afbeeldingen en updates meer geld opbrengt. Zo kun je op je actiepagina jouw donateurs meenemen in jouw sportactiviteiten. Hoe? Je kunt je kilometers bijhouden via de app die jij het fijnste vindt. Bijvoorbeeld via excel, op papier of via een sportapp zoals StraVa, FitBit, Runkeeper of de Nike app. Dat is wel zo handig, zo hoef je geen losse app te downloaden. Op jouw actiepagina kun je je sponsors op de hoogte houden via nieuwsberichten. Zo kun je daarin de link naar bijvoorbeeld je Strava account delen. Je kunt ook foto’s en screenshots toevoegen. Log daarvoor rechtsboven in op de site. Je komt dan in het zogenaamde Kentaa-dashboard waarmee je je actiepagina kunt beheren. Kies vervolgens in het menu 'Content' voor de optie 'Nieuws' voor het toevoegen van updates van jouw reis. Bij vragen kun je natuurlijk altijd even mailen naar verdervoorvluchtelingen@redcross.nl. Succes!
Bekijk alle